I mi imamo Harryja Pottera

Među polaznicima Škole stvaralaštva nalazi se pravi  novigradski Harry Potter. Riječ je o učeniku sedmog razreda jedne zagrebačke osnovne škole, koji fizičkim izgledom neodoljivo podsjeća na popularnog avanturističkog junaka istoimenog romana britanske književnice J. K. Rowling.  Njegovo  ime je Eithan Jacob Gegas. Rođen je u Izraelu, a u Hrvatsku se doselio još kao malo dijete. Ne samo da ima sličnosti s Harryjem Potterom, već obožava taj lik i kaže da je pročitao sve romane i pogledao sve filmove o njemu.

– Primjećujem da me ljudi ponekad čudno gledaju zbog moje fizičke sličnosti s Harryjem. To mi ne smeta i u takvim situacijama ne gubim samopouzdanje, zapravo to mi se sviđa i osjećam se važno, sa smješkom nam je rekao mladi Eithan, dodajući kako ga zanima filmsko stvaralaštvo, zato pohađa Filmsku radionicu.

– U radionici se odlično osjećam jer u njoj vlada vrlo pozitivna atmosfera. Obožavam snimati igrane filmove, a od voditelja se dosta toga može naučiti o filmskoj umjetnosti, kazao nam je na kraju razgovora “Harry Potter”, odnosno  Eithan Jacob Gegas.

Petra Tokić

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.