Studenti – most između voditelja i učenika

Studenti su važan dio stručnog tima. Njihov je zadatak da budu s djecom koja nemaju pratnju iz svojih škola. Brinu se za njih i rješavaju administrativne poslove.

Marin Bukvić je trenutno na petoj godini Učiteljskog fakulteta i četvrtoj godini glumačkog studija Kubus. Kako sam kaže, on se nije prijavio na Novigradsko proljeće, ali je njegova profesorica birala najbolje i tako je on s nama. Smatra da će Škola stvaralaštva pomoći djeci da steknu nova saznanja i iskustva. Ovogodišnja tema Most mu se jako sviđa i asocira ga na ljubav –  most koji povezuje dvije osobe. Kaže da se s djecom jako dobro slaže.

Studentica Ivana Kesedžić također je na Učiteljskom fakultetu. Prijavila se na Novigradsko proljeće jer je htjela vidjeti kako je ovdje te joj se činilo jako atraktivno i primamljivo. Htjela se družiti s učenicima koji su nadareni. Sviđa joj se tema Most zato što nas sve povezuje na različite načine. Njezin najdraži most je most prijateljstva. Kaže da su joj djeca jako draga i pristupačna te da se odlično slaže s njima.

Lea Lančić studentica je koja se prijavila na Školu stvaralaštva da bi naučila nove stvari te kako bi se upoznala se sa stručnjacima i profesorima. Novigradskim proljećem je uglavom zadovoljna. Nije očekivala da će biti tako naporno. Misli da će djeci Novigradsko proljeće pomoći u stjecanju novih saznanja jer su voditelji profesionalni. Njoj se jako sviđa tema most i asocira je na most između voditelja i učenika. Način na koji voditelji prenose znanje na učenike. Smatra da su djeca  odlična te se s njima jako zabavlja.

Veronika Bubnjar i Josipa Ražov

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.