Gledajmo srcem – povežimo se osjećajem

foto001

Voditelj fotografske radionice je g. Borislav Božić, profesor  i dugogodišnji predavač likovne umjetnosti, vizualne komunikacije i fotografije. Ovaj veliki zaljubljenik u grafiku i fotografiju posljednjih jedanaest godina u kontinuitetu vodi “Radionicu zaljubljenih”, jer kako kaže rezultati nastali u ovoj radionici stižu ravno iz srca. Istaknuo je kako se posebnost ove radionice krije u mogućnosti multipliciranja istih, jedinstvenih radova.
Voditelja kao i polaznike radionice povezuje pozitivan stav u radu, lijepa energija, komunikacija i druženje. Rezultati ove radionice, kvalitetna fotografija rađa se poput djeteta-iz ljubavi.

Ovogodišnja tema Novigradskog proljeća je Most, koji će se u fotografskoj radionici prikazati s dva aspekta fizičkog – Most u prostoru i simbolički – Most s duhovnog, emocionalnog, psihološkog aspekta.

U prijepodnevnoj smjeni svaki član ove radionice fotografirao je jednu fotografiju, a u poslijepodnevnoj šest fotografija,  gdje je posebnu zanimljivost izazvalo fotografiranje bijelog  papira na bijeloj podlozi.

                                                                                                                                                                                                                        Petra Tokić

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.