Plesni most

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ove godine plesna radionica dobila je potpune uvjete za rad. Renovirana dvorana i opuštena atmosfera pridonijet će još većoj motivaciji za bolje rezultate i kreativne koreografije.

Njihova voditeljica Irena Đurkesac već je dugi niz godina sudionica Novigradskog proljeća i svake se godine, s osmijehom na licu, vraća u svoju radionicu. Kaže kako se vraća jer ne zna ništa drugo raditi te jer je vesele prekrasna djeca i još bolji kolege, a naravno i sam Novigrad. Našalila se na račun naše radionice i priznala nam kako najviše voli odgovarati na novinarska pitanja i snimati intervjue. Duhovita Irena plešući sa svojim polaznicama objasnila nam je kako joj same plesačice priređuju iznenađenje na večernjem programu prve večeri i da je jako uzbuđena jer ne zna što je čeka. Irena je sve prepustila svojim malim plesačicama, a mi ćemo vidjeti prve rezultate njihovog rada.
Porazgovarali smo i s Lamijom i Larom koje su nam otkrile čari plesne radionice. Obje su prvi put tu i uživaju u Novigradu. Zadovoljne su profesionalnim radom njihove voditeljice te školom, smještajem i hranom. Cure se već dugi niz godina bave plesom i upravo u ovoj veseloj radionici pronašle su svoju odskočnu dasku.

                                                                                 Antonela Dragović i Lucia-Paula Strujić

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.